p1000149
4.div: Toppen glapp etter unødvendige poengtap

Havørn møtte FC Show torsdagskveld. To poeng og topplasseringen glapp på 5 minutter i 2. omgang.


25.04.2014

Laget:
11erHavørn starta kampen med å legge seg litt bakpå i forsøk på å lokke Show sitt lag høyere på banen og deretter kjøre kontringer på dem. Dette lyktes laget delvis med. Et par halvsjanser til bortelaget og en Økland Jellestad redning på strek måtte til for at våre gutter våknet til live. Kun en god Show-keeper holdt laget inne i kampen med gode 1vs1 redninger den første halvtimen.

Etter halvtimes spill tråkler Stian Olsen seg fint i gjennom Show-forsvaret, forbi keeper og satt inn 1-0 til Havørn. Fin prestasjon av midtbaneeleganten som nå står med to scoringer på tre kamper. Etter scoringen kjørte Havørn kampen. Oli, Mats og Kjartan hadde hver sine forsøk men likefult fortsatt 1-0.
En meget tvilsom offsideavgjørelse etter kampens fineste angrep ble også en snakkis blant supporterne på tribunen. Olsen, Repshus og Byberg kombinerte fint på venstresiden før Byberg legger en perfekt pasning på bakre stolpe til Mats som header den perfekt i det lengste hjørnet. Fra tribunen så det ut som Mats var onside i det innlegget ble slått men linjedommeren ville det annerledes.

1-0 til pause.

Samme lag kom ut til 2. omgang, bare mer skjerpet og angrepsvillig. Og scoringen lot ikke vente på seg - klabb og babb i feltet etter en corner fører til at ballen havner hos Mats Ø Jellestad på bakerste stolpe som klinker den kontant i nota, 2-0 og nå følte Havørnsupporterne seg sikre på seier. Spørsmålet var bare hvor stor den skulle bli!

Og i ettertid lurer vi på om spillerne tenkte det samme? For etter målet datt laget fullstendig sammen. Reduseringen kom etter at en dårlig klarering i feltet havnet hos Show sin spiss på hjørnet av 16 meteren - skudd i lengste og 2-1.
Og rett etter det utligner Show på et enkelt mål, plutselig 2-2 og unødvendig spenning i kampen.

Havørn tar avspark, skyter nærmest på direkten, over keeper og i krysstangen og ut! En større "fram-og-tilbake" kamp kan en knapt få.
En fortvilet Kåre Kjærstad gikk fram og tilbake og hadde mest lyst hjem, så det ut som...

Havørn får opp dampen igjen og kjører de siste 20 minuttene, men Show er ikke ufarlige dem heller. Andreas Dale, Ole Andre Myklebust og Mats Jellestad er alle alene i gjennom mot keeper uten uttelling. En fortvilet gjeng spillere og supportere må til slutt konstantere at 2-2 og 1 poeng er kveldens fangst. Med seier hadde laget tatt 1. plassen i avdelingen - men ligger nå på tredje.

Supporterklubben kåret Andreas Dale til dagens Havørn, hardt arbeid på midtbanen og et par gode skuddforsøk førte til en velfortjent pizza fra Pizzabakeren Tananger. Fra tribunen likte vi også Mats Jellestad sin kamp, hans beste på lang lang tid i Havørntrøya. Av 10 hodedueller vant han samtlige, mer sånn Mats.
Ellers var guttene på sitt vanlige eller litt svakere nivå - vi forventer mer på onsdag når Havørnlaget besøker avdelingsfavorittene i Lura på Lura kunstgress!

 


< Tilbake