roy ravanelli
A-laget: Opprykket til 4. divisjon er sikret

..og det er deilig!!


05.10.2013

Gårsdagens opprykkskamp går ikke akkurat i historiebøkene for å være velspilt, men tross det inneholdt den faktisk ganske mye.

Vi hadde knapt spilt mer enn et kvarter før stillingen var 2-0 til hjemmelaget. Først stanget Espen Hjelm inn 1-0 etter corner, før Stian Olsen spilte samme mann nydelig i gjennom - keeper feilberegner og Ole Andre Myklebust kan enkelt lobbe inn 2-0.

Etter dette jevnet kampen seg noe, Våganes fikk lov til å besøke hjemmelagets seksten meter med et par farlige forsøk.

I pausen gikk nok de fleste rundt fornøyde med en 2-0 ledelse og tanken om opprykk. Det skulle dog vise seg å bli litt vanskeligere enn hva vi hadde håpt. 2-1 kom etter at frispark på kanten ble stusset videre i mål og minutter etterpå utlikner Våganes på et direkte frispark fra 17 meter. Dermed 2-2 og ny spenning i kampen.

Men dette var Havørns kveld. Først dundret Oli inn 3-2 med pannebrasken før legenden Roy Ravanelli fikk æren av å servere Stian Olsen 4-2.

Etter dette handlet det kun om en ting; Får Roy Ravanelli sitt første mål for Havørn? Det har seg nemlig slik at årets sesong er Ravanellis tiende for klubben, kjent for sin smittende og gode holdning har han likevel aldri scoret mål. Roy hadde før sesongen uttalt at dette var hans siste, dermed hadde ikke trenerparet Jensen & Nilsen noe annet valg enn å sette mannen med nr. 5 på ryggen på topp.

Det ville seg likevel ikke for Roy denne gangen heller, men en assist og en hyllest ukjent for de fleste 5. divisjonsarenaer fikk han. Dette var Roys kveld, dette var Havørns kveld. Gratulerer med et velfortjent opprykk!

Banens beste ifølge supporterklubben var polakken vår, Kamil Perka. En dyktig og pasningssikker forsvarsbauta som har levert varene gjennom hele sesongen. Da er det verdt å nevne Stian Olsen også, som med tre assists og en scoring leverte nok en god kamp. Og til slutt er det en fryd å se (nylig fylte) 15 år gamle Thomas Madsen styre midtbanen med et og to touch. Vi kan med hånda på hjertet si at få spillere på banen og i denne divisjonen råder over de kvalitetene denne gutten har.

Høydepunkter fra kampen finner du her: Havørn - Våganes

Intervju med trener Jensen og legenden Roy Ravanelli finner du her: Intervju

Startelleveren: Marken - Knut (k), Kamil, Kenneth - Dale, Thomas M, Sindre, Kjartan - Olsen - Espen, Oli


< Tilbake