hav%c3%b8rn 5
Fire inn - to ut

Forandringer i a-stallen


07.08.2013

Tanangerguttene Andreas Dale, Arne Slethei og Håvard Lenes gjør alle comeback i Havørntrøya. Andreas kommer fra NHH FK sitt 4.divisjonslag i Bergen mens Arne og Håvard begge fra før er spilleberettige for Havørn.
Knut Christian Berg er vår nyeste spiller. Østlendingen med fortid fra Holmia i Oslo, spilte for Vaulen i 4. divisjon i fjor.
Vi ønsker samtlige velkomne.

Trener Morten Jensen er fornøyd med tilveksten:
- Alle fire går inn og kjemper om plasser på laget, noe som er svært positivt. Vi får flere strenger å spille på og kan fordele spilletiden litt bedre enn tidligere. Det er viktig at vi har alle klare og i toppform for å nå målsetningen om opprykk.
Sier Jensen som startet treningene med sine disipler for en ukes tid siden.
- Guttene har fått løpt ferien ut av kroppen den siste uken, mens vi nå skal forme spillestilen vår ytterligere fram mot neste seriekamp. Det er konkurranse om plassene på laget og stemningen er på topp. Dette lover godt!

Første kamp etter ferien er mot Sandved borte, den 15. august.

Samtidig som de fire kommer inn har vi mistet to fra laget. Midtstopper Anders Bye har flyttet tilbake til Østlandet etter en kort, men god, vårsesong for Havørn. I tillegg har John Henry Vestre meldt pass for videre spill i Havørntrøya.
Da er vi klare over evt skolegang for et par av våre yngre spillere, som muligens kan forårsake klubbytte.


< Tilbake