morten jensen
Forlenget

A-lagstrener Morten Jensen har forlenget sin kontrakt med Havørn


09.10.2014

Morten Jensen og Havørn Fotball ble i kveld enige om å fortsette samarbeidet.

Morten har sammen med Ørjan Nilsen gjort en veldig god jobb med A-lagsgruppa, som bl.a. resulterte i et suverent opprykk i fjor og, etter alt å dømme, en respektabel plassering i år.

- Jeg er veldig godt fornøyd med å forlenge min avtale med klubben. Jeg har fra første stund storkost meg i miljøet og i Havørn som klubb. Nå skal vi jobbe knallhardt for å klare en god plassering i år, før vi setter oss ned og legger linjene for neste sesong. Jeg håper jo selvfølgelig bl.a. på at støtteapparatet blir så å si uforandret, sier Jensen.

Hva med spillermaterialet?
- Når det gjelder spillerstallen så må vi se hvem som blir med videre osv. Jeg håper at stammen i laget fortsetter. I tillegg har vi en klar visjon om å utvikle unge spillere, noe vi kommer til å kjøre videre på.

Daglig leder Oliver Ingvarsson var også en fornøyd mann etter at avtalen ble forlenget:
- En viktig brikke er på plass. Morten har betydd svært mye for fotballkulturen i Tananger og det at han nå forlenger viser at vi gjør mye riktig sammen. Vi er klare over at han er en ettertraktet mann, så dette var positivt. Nå er håpet at klubben fortsetter den gode trenden vi har vært inne i, både på seniornivå og nedover i avdelingene - på den måten var dette et viktig signal.

Havørn sitt A-lag møter Vidar2 borte på mandag, 13. oktober
��


< Tilbake