img 2345
G16 på eliteturnering i Lyngdal

Havørn Fotball sitt GUTT16 lag deltok på Lyngdal Fotball sin eliteturnering helgen 19-20. januar. Dette er en turnering hvor Lyngdal inviterer lag fra Rogaland i vest til Oslo i øst.


25.01.2013

Kampene spilles innendørs på kunstgress med til sammen 8 spillere inkl. keeper. 12 lag deltok, og det spilles A og B sluttspill på søndagen.
12 spillere fra GUTT16 troppen som består av til sammen ca. 25 spillere reiste nedover lørdag morgen. Første kampen endte med 0-5 tap for Mandalskameratene, laget som tilslutt tok 3dje plassen i turneringen. Guttene våre ble tatt litt på sengen i denne kampen. Spillet gikk hurtigere enn det vi var vant til og vi ble løpende etter- og i mellom.  Dette var god læring før neste kamp mot Giv-Akt. Guttene våre gikk ut i 100 og vi tok ledelsen etter 90 sekunder. Deretter fikk vi fire mål i mot på ca. 5 minutter og vi låg dermed under med 1-4. Deretter spilte vi en meget god kamp og scoret 1 mål i 2ndre omgang slik at sluttsifrene ble 4-2 til Giv-Akt. Guttene spilte en meget god kamp totalt sett i denne kampen ser vi bort fra en periode på 5 min. i første omgang da de sovnet. Hadde vi klart uavgjort i denne kampen hadde vi vært i A-sluttspillet. I den 3dje kampen for dagen ble det 5-1 seier mot Vindbjart hvor ballen ble spilt på ett- og to touch mellom guttene. En meget god kamp og flott avslutning på en lang og krevende  dag på fotballbanen.

Kjeld Madsen og Geir Hjelmeland stilte sine hytter til disposisjon for overnatting denne helgen. Da siste kamp var ferdig og guttene var nydusjet gikk turen videre til sosialt samvær og kveldsmat i hyttene. I begge hyttene ble det servert Tacos og konene til henholdsvis Kjeld (Mette) og Geir (Hege) hadde disket opp med mengder av mat til sultne ungdommer. Rekorden i Geir og Hege sin hytte ble 5 “lefser” med tacos, imponerende Gregor!!! Ingen over, ingen ved siden.

Vi takker familien Madsen/Hjelmeland for at vi fikk overnatte i deres flotte hytter, dette gjorde turen til en enda bedre opplevelse for alle som deltok.

Etter en god natts søvn var det vekking kl. 07:00. Guttene ble servert en meget kraftig frokost med nystekte vafler og egg som på ett 5 stjerners hotell. Fantastisk!

Første kampen dag 2 var mot Farsund. Igjen spilte laget en meget god kamp og vant 1-0. Spesielt i første omgang ble Farsund springende imellom og Havørn spilte flott fotball og skape mange sjanser. Kampen startet kl. 09:00 og var ferdig 09:30. Neste kamp var mot Start og begynte kl. 10:00. Dette var Start sin første kamp denne dagen, mens våre fotball spillere kun fikk 30 min pause mellom kamp nr. 1 og 2.

Også i denne kampen var guttene meget gode. De spilte en meget god første omgang og skapte mange gode sjanser. Det var en jevnspilt første omgang hvor Havørn var fullt på høyde med Start sine gutter. I andre omgang kom Start høyere i banen og fikk et heldig mål etter corner og tok ledelsen 1-0.  Våre gutter stod på videre for fullt og viste stor arbeidsinnsats og moral selv om de låg under og begynte å merke kjøret.  Start scoret senere i omgangen 2 mål til og vant tilslutt 3-0 i denne kampen.  Etter site kampen gikk turen til Badeland i Lyngdal hvor de fikk boltre seg i vannet i ca. 2 timer før turen gikk hjemover til Tananger.

Vi som var med guttene på denne turneringen er meget godt fornøyd med spillerne. De viste gode holdninger både på og utenfor banen. Alle som spilte gjorde en kjempeinnsats. Potensialet i gruppen er stort!

I denne gruppen er det mange spillere med gode holdninger og basisferdigheter.  Vi tror at samtlige spillere kan heve seg ytterligere 20% i tiden frem til seriestart og at vi kan stille 2 GUTT16 lag i serien i april måned.

Dette er det opp til guttene å avgjøre. Støtteapparatet er innstilt på å gjøre det som skal til for å få dette til. Kom på trening og stå på gutter!

For støtteapparatet

Kjeld/Geir/Jarle/Magnar


< Tilbake