hav%c3%b8rn 7
Høstsesongen sparkes i gang

Årets første høstkamp med Havørnlag i aksjon spilles i kveld


14.08.2014

Da reiser Havørn til Forus og møter hjemmelaget Forus og Gausel på Knudamyra stadion.
Etter 2-1 tapet i vårsesongens siste kamp, mot Brodd, ligger Havørnherrene trygt plassert på en 5. plass, åtte poeng bak avdelingsleder Brodd.
Forus og Gausel ligger på plassen over, med samme poengsum, 20. poeng.

Havørn har mistet midtbanespiller Kjartan Byberg til NHH sitt fotballag som spiller i 3.div. Dette er det samme laget som Andreas Dale spilte for de årene han studerte i Bergen. Vi takker Kjartan for denne gang, ønsker han lykke til og ikke minst velkommen tilbake når den tid måtte komme!

msaTil gjengjeld har Havørn forsterket seg med tre Tanangerbuer. Lars Stallemo har signalisert at han kommer til å bli værende i Tananger og Havørn. Kraftspissen kom tilbake etter studier i Kristiansand i juni og spilte de siste fire kampene i vårsesongen. Dette er en kjærkommen forsterkning for laget og vi gleder oss stort til å se Larsi putte to-sifra antall mål i høst!

Dennis Sivertsen Halili kommer samme vei etter et opphold i Sola FK. Dennis er en 1997 modell og gikk gradene i Havørnfotballen fram til han meldte overgang til juniorfotball i Sola for et par år siden. En talentfull spiller som kan bekle de tre sentrale posisjonene i laget; midtstopper, midtbane og spiss.
Med Morten Jensens veiledning kan Dennis fort bli en av de mest spennende spillerne i 4. divisjon denne høsten.

Til slutt har spissen Håvard Lenes vendt tilbake til Tananger etter studier. Håvard har riktignok ikke kommet skikkelig i gang ennå men når den tid kommer så er vi alle klare over hvilken forsterkning det vil bli.

Kampstart i kveld er 20:00 og vi håper flest mulig Tanangerbuer tar turen til Forus for å heie fram de lokale i, for anledningen, grått!

Når det gjelder de øvrige lagene i klubben begynner sesongen først i neste uke. Riktignok har samtlige av ungdomslagene kommet i gang med treningen igjen. I tillegg har vi gleden av å presentere et nytt lag i klubben; Senior damer. Dessverre fikk vi ikke "etterpåmeldt" laget til seriespillet, så de kommer til å bruke høsten til å "forme" laget og forhåpentligvis få flere spillere til å ta fram skoene igjen. Laget består for det meste av jentene som spilte juniorfotball for Havørn i fjor.

På juniorlaget for herrer får vi en liten endring i støtteapparatet ettersom Magnar Fagerbakke kommer inn som "sjef" sammen med Andreas Marken. Beklageligvis måtte Mats Ø Jellestad kaste inn håndkleet i sommerferien og da er vi svært fornøyde med at Magnar tar fram trenerjakken igjen. Samtidig er det på sin plass å takke Mats for en god jobb det halve året han styrte laget sammen med Marken.

På ukeplanen skjer det også enkelte forandringer, bl.a. nye treningstider hos juniorene og damelaget. Den finner du under fanen "Sport" -> "Ukeplaner"

Heia Havørn!


< Tilbake