kvalitetsklubb
Havørn = Kvalitetsklubb

Havørn Fotball er en av 15 klubber i Rogaland som har blitt plukket ut av mange søkere til å bli med i fotballforbundets prosjekt: Kvalitetsklubb


27.03.2014

På Rogaland Fotballkrets sine hjemmesider står det:

Det har vært stor interesse fra klubbene om å begynne arbeidet for å kvalifisere seg til Kvalitetsklubb.kvalitetsklubb2

Rogaland Fotballkrets ved Kvalitetsklubbkomiteen har valgt ut 15 klubber som leverte gode søknader om å få være med i arbeidet i 2014.
Målet for disse klubbene er nå å jobbe med gode prosesser i sine klubber for å nå det første målet som er Kvalitetsklubb nivå 1
Vi mener nå at disse klubbene nå invisterer i en bedre klubbhverdag, og enda bedre aktivitet for små og store fotballspillere, trenere og ledere, sier Egil Edland, fagansvarlig for Kvalitetsklubb i RFK.
Klubbene skal nå jobbe innen flere fagområder, og de vil få støtte fra gode veiledere underveis i prosessen, sier en entusiastisk fagansvarlig.

Klubbene som kom med denne gang er:
Avaldsnes IL
SK Djerv 1919
Egersunds IK
Forus og Gausel IL
SK Haugar
Havørn Fotball
Hinna Fotball
Madla IL
Kopervik IL
Randaberg IL
Stegaberg IL
Torvastad IL
Vardeneset  BK
FK Vidar
Viking FK


Vi i Havørn Fotball er ydmyke og glade for å ha blitt plukket ut og skal jobbe hardt for å oppfylle de kravene vi har blitt satt. Videre blir det en del strukturendringer i vårt arbeid, selv om mange av områdene allerede er tilstede etter godt arbeid gjennom mange år.
 


< Tilbake