80%c3%a5r
HEIA HAVØRN! 80 år!

Havørn fyller 80 år kommende søndag, 23. mars, I den anledning legger vi ut et jubileumsinnlegg som publiseres i Solabladet i dag (torsdag)


21.03.2014

HEIA HAVØRN!

«Heia Havørn, ropte adle mann. De e` det besta lag i Rogaland. De e så lette og spretne, nesten oppe før de dette - heia Havørn ropte adle mann» (mel. jippi ai ai). Dette er første verset i Havørnsangen, og vi vil med det både gratulere oss selv og fortelle at Havørn Allianseidrettslag i Tananger runder 80 unge og spreke år, søndag 23 mars! Samme dato i 1934 var det at Fotballklubben Havørn ble stiftet på det gule sjøhuset til Danielsen. Siden den dagen, har Havørn stått som et viktig samlingspunkt for utrolig mange unge og voksne i Tananger. Det begynte med fotball og etter krigen økte aktivitetene med turn, friidrett, håndball og gammeldans. Også andre grener har kommet og gått. Det har vært en sammenhengende stor aktivitet i alle år, bortsett fra 5 år under krigen. Havørnboka forteller at kassen og protokollen fra før krigen, ble gravd ned, og kom aldri til rette igjen. I årsrapporten som gjennomgås på Alliansens årsmøte torsdag 20. mars, står det at det er registrert 1243 medlemmer i 2013. Her er plass til fler. Nye medlemmer, spesielt nyinnflyttede fra Jåsund og Myklebust ønskes hjertelig velkommen!
Informasjon om laget finnes både elektronisk og i bladet «Havørnkontakt» som deles ut 4 ganger i året i alle Tanangers postkasser.

Kjell Arne Slethei
 


< Tilbake