1412515 10202300119094221 1126089915 o
Intervju med Jensen

Havørnfotball.no tok en liten prat med A-lagstrener Morten Jensen om tingenes tilstand og forhåpningene til årets sesong


18.03.2014

Hvordan har oppkjøringen til årets sesong gått hittil? Oppkjøringen har vært bra, selv om vi har hatt litt forfall pga skader og sykdom.  Vi har trent 3-4 ganger i uken, med god intensitet. 

Hvordan har dere lagt opp «hardkjøret» i oppkjøringen? Vi har hatt fokus på øvelser med høy intensitet og nesten samtlige løpe øvelser med ball. Vi har også hatt 2 runder med Nordlie Testen, som er å løpe i 8 tall mellom 2 kjegler med avstand på 30 meter.  Øvelsen varer i 7 min, og Mats har rekorden med 29,5 runder! 


Nå har laget spilt tre treningskamper hittil, hvor vi fortsatt har til gode å vinne (intervjuet ble gjort før kampen mot Sunde, torsdag 13. mars). Bekymrer det deg? Nei, vi vant i går :-)  Vi har møtt god motstand i  3 div lag og ett lag i 4 divisjon. Vi har tapt med ett mål mot lagene i 3 div, og uavgjort mot Bu��y som vi strengt tatt styrte ifra start til slutt.  Vi må også huske på at Havørn rykket opp ifra 5 og at dette året vi er inne i vil være ett år hvor vi skal etablerer oss i divisjonen.


På torsdag møter vi Mastra. Hvordan blir inngangen til den kampen? Mastra er ett lag som er i puljen vår, og det er nest siste kamp før serie start. Vi vil toppe laget til denne kampen, gjerne prøve oss i en 4-4-2 formasjon for å få litt mer defensiv trygghet. 

Nå er du inne i den andre periode i Havørn. Hvilke tanker gjør du deg om klubben?  Det er en fantastisk klubb med masse godt engasjement ifra barne avdelingen til senior nivå. Det er noen fantastiske ild sjeler i klubbe og spesielt rundt a-laget som er gull verdt! Vi har en vei å gå mtp treningsarbeid i barne/ungdom og senior avdelingen når det kommer til trenings kultur og kvalitet! Men klubben har en lys fremtid foran seg med ett stadig større geografisk nedslagsfelt. 

Fredag 4. april braker det løst. Ikke på Viking stadion men i Tananger.. Havørn – FGI, første serierunde. Er vi i rute og hvordan ser du for deg sesongen?  Heldigvis er det 3 uker til seriestart, for vi har en del og jobbe med, men vi skal være klare til å ta FGI den 4 april.   Jeg forventer og tror at Havørn vil kjempe om alt ifra 1-6 plass i år, vi har mange gode spillere, så er det opp til guttene og prioritere riktig, holde seg i form, skadefri, da kan det bli en morsom sesong for Havørnene! 

Til slutt.. hvor er Havørn om 5 år? Havørn om 5 år er i 3 divisjon!


< Tilbake