jul fotball
Julelotteriet 2014

Vi får for tiden spørsmål om julelotteriet og forstår at flere av våre medlemmer er ukjent med hvordan det drives. Derfor denne informasjonen til dere som selger for Havørn Fotball.


03.11.2014

Vi får for tiden spørsmål om julelotteriet og forstår at flere av våre medlemmer er ukjent med hvordan det drives. Derfor denne informasjonen til dere som selger for Havørn Fotball.

Lotteriet er som helhet et samarbeid innen Havørn Allianseidrettslag, der som kjent Havørn Fotball er tilsluttet. Forarbeidet med å be om premier fra våre sponsorer er allerede gjort i oktober måned. Felles loddbøker og gevinstlister er laget og Havørn Fotball har i år nummerserien 4041 - 4951, altså 800 bøker og disse fordeles ut i de enkelte lagene.
Vi i «Fotballen» gir ut 2 bøker (a 100 lodd a 2 kr) til hvert medlem/selger. Det er foreldrekontaktene i hvert av de aldersbestemte lagene som styrer inn/ut med bøker og penger i sitt lag. Oppgaven blir å få solgt ut mest mulig i løpet av første halvdel av november mnd. Det gjøres både ved salg på dørene (ikke glem tanter/onkler og ikke minst besteforeldre…) og fra Joker, Rema og Kiwi. Fotball sine tider er fre/lør 7.-8.: Tananger Senter, fre/lør 14.-15.: Joker og fre/lør 21.-22.: Rema. Her er det bare å komme med ønsker til undertegnede så fort som mulig.

Hvor går pengene? For fotballs vedkommende går alt i sin helhet til hovedkassen og det vil i praksis si: Til å betale ned det nye flotte kunstgraset.
Tirsdag 25. november skal alle bøkene som har vært ute, leveres i nummerert rekkefølge tilbake, slik at de er klargjort for trekking. Vi antar at foreldrekontaktene allerede i uka før begynner og «mase» på at bøkene må leveres tilbake. Her er det viktig at penger og solgte lodd stemmer og vi oppfordrer alle å bidra til at denne jobben går mest mulig «smertefritt».

Julelotteriet trekkes den 4. desember og gevinstene deles ut uka etter – den 11. desember. Dette tar lotterikomiteen seg av.
Vi håper at nivået av utfordring det er å få solgt disse loddene er sånn passe – sammenlignet med hva andre pålegger sine medlemmer. Det er jo ofte bare det å få kommet i gang som er bøygen. I år har vi ikke noen Enjoy Bonus Guide å tenke på. Lykke til med salget!

Hilsen
Siv Fossum og Kjell Arne Slethei, mob. 97189873 (Havørn Fotball sine representanter i Lotterikomiteen)
 


< Tilbake