hav%c3%b8rn logo pantone 287c
MSA: 5 divisjon i 2013 et faktum

Havørn A-lag tar den tunge veien ned en divisjon


24.11.2012

Mange har nok fått med seg årets store protestsak. Denne har blitt frontet i diverse aviser og på sosiale medier. Veldig kort sagt er saken den at Sunde IL la inn protest på Brodd II og VBK II´s bruk av førstelagsspillere. Havørn klagde samtidig inn Staal Jørpeland for bruk av førstelagsspillere på andrelaget sitt. Reglementet tilsier at det er lov å bruke tre spillere som startet på benken for førstelaget i kommende andrelagskamp. I tillegg er samtlige klubber i 4. divisjon og oppover pålagt å legge inn kamptroppen sin på fotballforbundets nettsider. Dette gjorde Staal II kun fire ganger i løpet av hele sesongen – som gjorde det svært vanskelig for oss å legge inn protest 24 timer etter kampslutt, slik som reglementet tilsier.

Summa summarium; Sunde sin protest ble avvist. Et eget sanksjonsutvalg tok saken videre og bestemte seg for å ilegge Brodd II, VBK II og Randaberg II en bot på 18.000 kroner. Staal II derimot, ingenting i bot, tross denne bruken av førstelagsspillere gjennom hele sesongen og fornyet kontrakt i 4. divisjon.

Dermed er 5. divisjonsspill i 2013 for Havørn et faktum. Vi legger hele denne saken til sides og fokuserer på kommende sesong. Avdelingsoppsettet ble klart i morgentimene i dag. Havørn spiller i 5. divisjon, avd. 2.

Jensen & Nilsens mannskap slipper å reise altfor langt på sine borteturer – som iallefall er bra for oss supporterne. Avdelingen ser slik ut:

    Havørn
    POL
    Sandved
    Stavanger2
    Suldal
    Sunde
    Tasta
    Vardeneset2
    Vidar2
    Våganes

Meget gledelig er det også at årets komet Knut Barstad, 2011 toppscoreren Ole Andre Myklebust, kaptein Kenneth Hjelm, bohemen Sindre Reisæter, årets-mål scorer Mats Økland Jellestad, Andreas Marken, Sander Nilsen, Roy Ravanelli og Thomas Ulstein har fornyet sine kontrakter med klubben. Vi satser i tillegg på å beholde de resterende fra årets lag og å bygge opp på med tre – fire “nye” lokale ansikter. Vi skal ha et lag som er bygges på lokale Tanangergutter som satser på direkte opprykk til 4. divisjon igjen.


< Tilbake