msa-sunde2
MSA: Komfortabelt i Kvernevika

Havørn tok en komfortabel 2-0 seier over divisjonskollega Sunde, selvom det avgjørende målet lot vente på seg. At bursdagsbarnet Morten Jensen hadde på seg scoringsskoene og en debut av 14 år gamle Thomas Madsen gledde Havørntilhengerne ekstra i dag!


09.03.2013

Havørn styrte kampen fra start til slutt. Og med unntak av et par halvsjanser til hjemmelaget hadde guttene full kontroll.

Bursdagsbarnet Morten Jensen er i gang og puttet to mål i kampen. Det første etter flott veggspill med spissmakker Ole Andre Myklebust. Det andre da han kom alene med keeper under slutten av kampen.

Mye positivt spill helt fra de yngste til de elste. Roy Ravanelli spilte en meget god kamp i forsvaret, Stian Olsen var tilbake i blå trøye på midtbanen og sammen med Knut Barstad utgjorde han det vi tror er divisjonens beste midtbane. Morten Jensen og Olis på topp var stadig på farten og kunne fort ha puttet flere. Apropo flere, så hadde midtbanespiller Sindre Reisæter sine store sjanser. Vi velger å tro at han ønsker å vente med scoringene til de begynner å bety noe.

Ser vi vekk ifra grisetaklingen Sunde-spilleren leverte på Knut i første omgang, var kampen positiv på alle måter. Dessverre måtte Knut ut med skade og kan fort havne på sidelinjen i noen uker. Spilleren slapp med det gule kortet, selv om rødt hadde vært en mer korrekt farge til Sundespilleren, som virket mer opptatt av å få stopp i spillet grunnet sin manglende kondisjon enn å få tak i ballen.

I det 70 minutt kom dagens mest gledelige innbytte. Stortalentet Thomas Madsen fikk sine første minutter, men garantert ikke de siste, innen seniorfotballen. Vi gleder oss til å følge mer med 14 åringen.

I kampen manglet Havørn spillere som John Henry Vestre, Sander Nilsen, Kenneth Hjelm, Mats Økland, Lars Andre Stallemo, Glenn Meling og Kamil Perka. Noe som viser at bredden på troppen begynner å likne på noe.

Neste kamp er allerede på fredag, da på hjemmebane mot Lura. Kampstart er 18:00.
Vel møtt!


< Tilbake