espen hjelm
MSA: På toppen igjen etter en sliteseier
15.06.2013

Havørn - Sunde
3-2 (2-1)
Tananger Stadion
Fredag 14.06.13
Tilskuere: 70

Havørn startet i sin vante 3-4-1-2 formasjon med følgende startellever: Sankoh - Ravanelli, Perka, Haga - Økland Jellestad, Barstad, Olsen, Madsen - Byberg - Stallemo, E. Hjelm.

Kampen startet faktisk med et par halvsjanser til begge lag i åpningsminuttene, dermed var oppskriften satt for resten av omgangen. Hjemmelaget lette veldig i bakrommet til Sundes forsvar, hvor Espen jagde hele tiden. I det 10 minutt kom nettopp det første målet på den måten; ballen blir slått i bakrom, Espen tar den med seg og setter enkelt forbi keeper. 1-0.

Adam var derimot ikke lenge i paradis, for i det 16 minutt smelte Sundes nr 22 til med et drømmetreff. Fra 18 meter suste ballen opp i Sankohs venstre kryss. 1-1 og Sunde får et boost igjen.

Sunde tar over kampen og nevnte Sankoh er mannen som holder hjemmelaget inne i kampen. Et par - tre kvalifiserte redninger gjør det at Sunde går inn til pause med kun denne ene scoringen. Før den tid har derimot hjemmelaget doblet - og igjen ved nevnte Espen Hjelm. Igjen blir han spilt fri i bakrommet og igjen setter han forbi keeper; 2-1.

Pause.

Havørn forandrer til en 4-4-2 formasjon i pausen for å demme Sundes to spisser på en bedre måte. Dette resulterer i full kontroll de første 10-15 minuttene og et stormløp mot Sundes keeper. Her skulle det stått både 3-1, 4-1 og 5-1. Men Havørnguttene nøyde seg med å holde på 2-1 ledelsen, inntil videre.

Kvaliteten på spillet sank kraftig den siste halvtimen. Lange baller, tilfeldige avleveringer, ja god gammeldags kick & run var det publikum fikk levert på Tananger stadion.

Espen følte seg ikke ferdig med målkvoten, i det 62 minutt blir han nok en gang spilt fri, ballen får en liten dabb før han smeller til på en halv-volley. 3-1 og spikeren i kista, trodde vi.

Havørnspillerne føler seg nok komfortable og det var de forsåvidt. Egentlig kunne kampen bare sikres inn - men hva er et lokaloppgjør uten litt dramatikk?

Ti minutt før slutt er Sankoh litt uheldig med utspill, Kenneth enda mer uheldig med sin pasning og vips, Sunde har redusert til 3-2. Resten av kampen har naturlig nok Sunde, presset og det lille av spillet er gjestenes. Men Havørn har også sine sjanser og burde ved et par anledninger satt det fjerde for kvelden.

Da kampens gode dommer Yasin Okutan jubler letta Havørnspillere for tre etterlengta poeng og delt tabelltopp med VBK2.

Banens beste: Espen Hjelm


< Tilbake