olsen-jensen
MSA: Seier i første høstkamp

A-laget tok 3 poeng mot Sandved på bortebane i går


16.08.2013

Laget: Sankoh - Ravanelli, Eirik Haga, Kamil Perka, Kenneth Hjelm - Knut Christian Berg, Knut Barstad, Stian Olsen, Kjartan Byberg - Mats Ø Jellestad, Sander Nilsen
Benytta reserver: A Marken, T Madsen, J Kaarvaag, G Meling, Ø Sande, V Reisæter, S Reisæter

I løpet av de 90 minuttene som ble spilt hadde Havørn overtaket. Et par ganger kom Sandved nære men det var først når Havørn hadde "sikra" en 0-2 ledelse.

Det er egentlig et under at Havørn ikke ledet både 2-0 og 3-0 før halvtimen var spilt. Mats (x2) og Sander hadde gylne muligheter til å gi Ørnene ledelsen, men en god og heldig Sandved-kepper holdt hjemmelaget inne i kampen.
Samme mann burde ha fått direkte rødt kort for felling av Sander som siste mann men kampens ellers gode og omgjengelige dommer, Anthony Adebayor fra Tasta, nøyde seg med det gule.
Kampen bar ellers preg av mange etterslengere, mye pga den våte gressmatta (som ellers så helt perfekt ut!).

En halvtime ut i 1. omgangen (mens spillet var i gang på banen) la vi plutselig merke til Sola kommunes sjefsvaktmester, Jan Lilleland, hvor han holdt på å merke 16 meter og dødlinjene. Denne mannen er over alt - også på Sandved!

Uansett, 0-0 til pause hvor Havørn har vært det førende laget. Trenerne Jensen&Nilsen gjorde et par endringer i pausen. Unge Thomas Madsen kom innpå venstre kanten istedetfor unge Byberg som måtte ut med overtråkk og Glenn kom inn i midtforsvaret istedetfor spiss Mats Økland. Kamil ble dermed flyttet opp på midtbanen og Stian Olsen opp på topp.

Og det var nettopp Olsen som var den førende spilleren i 2. omgangen. 8 minutt ut i omgangen har Sandved ei dårlig klarering som Olsen plukker opp på ca 40 meter. En følsom lobb over keeper og 1-0 til Havørn.

Olsen var ikke ferdig der, både en og to ganger spilte han lagkameratene lekkert i gjennom, dog uten at det ble scoring.

Det var først i det 70 minutt at kampen ble avgjort. Stian prøver en stikker mot Jonas Kaarvaag, keeper kommer ut men sleiver/klarerer i beina på Jonas som enkelt kan sette ballen i det åpne målet. Skryt til Jonas for å ikke gi opp, samtidig som både keeper og forsvarsspiller må dele ansvaret for dårlig klarering fra keeper.

Etter dette faller tempoet litt ned og Sandved får komme mer inn i kampen, hvor de bl.a har et stolpeskudd.

En god seier på en middels dag dermed fakta.
Havørn ligger nå på en delt 1. plass med Vardeneset II etter 12 spilte kamper. Samtidig lurer Vidar II og Tasta like bak oss på tabellen. Neste kamp er ikke før lørdag 31. august, borte mot Suldal, hvor intet annet enn tre poeng er godt nok. SIF II har, som annonsert tidligere, trukket laget sitt.

Vi har alltid ledige plasser i bussen for dem som måtte ønske å være med på en kjekke bortetur!

3 poeng: Stian Olsen. Kreativ, leken og følsom. Utgjør divisjonens beste midtbane sammen med Knut Barstad.
2 poeng: Eirik Haga. Rolig, duellsterk og sikker i de bakre rekker. Avgjørende i et par situasjoner.
1 poeng: Thomas Madsen. Kommer inn og viser sitt talent. Leken med ball og kreativ. Har fylt 15 nå.


< Tilbake