dette er en god sak
Vellykket klubbkveld på Hummeren Hotell

Havørn Fotballs klubbkveld 2013 ble arrangert sist fredag. Rundt 70 trenere, oppmenn, foreldrekontakter og deres bedre halvdeler feiret sesongen 2013 sammen


18.11.2013

Havørn Fotballs klubbkveld 2013 ble arrangert sist fredag. Rundt 70 trenere, oppmenn, foreldrekontakter og deres bedre halvdeler feiret sesongen 2013 sammen.

Tre priser ble delt ut denne kvelden: årets ildsjel, årets trener og årets innsats.

Årets ildsjel: Geir Dalheim, for sitt fantastiske arbeid rundt vårt nye anlegg. Uten Geir hadde den nye kunstgressbanen neppe vært på plass så tidlig. I tillegg er Geir trener for Havørns G2000 og på sponsorsiden med sitt firma.

Årets trener: Magnar Fagerbakke (G16). Magnar velger å takke av som trener etter årets sesong. I stedet ønsker han å bruke tiden sin som en støtteperson rundt juniorlaget. Magnar har vært trener i Havørn Fotball i 12 år og gjort en meget god og uegoistisk jobb for klubben.

Årets innsats: Kjell Rune Pollen (G04 og G/J06). Kjell Rune er trener for både G2004 og G/J2006. En mann som er engasjert og ønsker å skape gode forhold for sine spillere. Er i tillegg ikke vanskelig å be når det trengs assistanse.

Kvelden ble feiret med fantasisk mat og drikke hos vår samarbeidspartner Hummeren Hotell utover nattestimene.
Vi håper at hver og en som var tilstede koste seg og har lyst til å være med å bidra videre på sin måte i årene framover.

Takk for kvelden!

Styret i Havørn Fotball


< Tilbake