Anlegg

IMG_1122
Havørnhuset
Havørn har bygget sitt eget klubbhus på kommunen sin tomt. Klubbhuset vår inneholder to selskapslokaler, “stor kjøkken”, møterom, kontorer, balkonger med utsikt til stadion, toaletter, heis og lagerplass. Det er et moderne klubbhus med god ventilasjon, varmestyring fra egne sentraler, prosjektor tilgjengelig til begge etasjene, trådløst internett, kabel tv tilgang osv. Havørn huset blir brukt til utleie, fest, avslutninger, møter, kursing og andre arrangementer. Alle våre medlemmer har tilgang til bruk av huset.

Tirsdager klokken 18-19 har vi åpent hus, alle som ønsker å komme innom for en hyggelig prat, litt kaffe eller av praktiske ærend er hjertelig velkomne. Styret stiller med representanter som er imøtekommende til å hjelpe alle som har spørsmål av ulik form. Sjekk mer under forsiden og knappen “Utleie klubbhus” hvis du ønsker å leie klubbhuset.

Baner

TANANGER STADION:
Hovedbanen vår er kunstgresset på stadion. Dette ble bygget etter en enorm innsats fra vår dugnadsgjeng og ikke minst viktige bidrag økonomisk fra næringslivet i Tananger.
Hav%C3%B8rn%2010
HAGA GRESSBANE:
Grasbanen ved Haga skole. Naturgrasbane i full størrelse.
Trenings- og kamparena for ungdoms- og barneavdelingene våre.
bilde%201
HAVØRNBANEN:
En full størrelse kunstgressbane på baksiden av stadion brukes til både trening og kamper. Bygd på rekordtid etter god støtte fra næringslivet og enorm dugnad fra ildsjeler innen Havørn Fotball. Sto klar dagen før og ble åpnet under ConocoPhillips turneringen 2013.
Sjekk ut tidslinjen for byggingen av den nye kunstgressbanen.
Hav%C3%B8rnbanen3
BALLBINGEN:
Vi har en ballbinge liggende bak stadion. Vi har ikke lov å ha belegg på denne banen i aktivitetskalenderen men oppfordrer alle våre medlemmer til å disponere ballbingen til impulsiv trening når ønsket skulle være tilstede.
Hav%C3%B8rn%2016
HAVØRNHALLEN:
I 2004 investerte Havørn i Viking sin boblehall på 40×30 meter. Dette har gitt klubben og kommer til å gi klubben utrolig mye idrettsglede og treningstimer fremover. Det er ikke mange klubber i Rogaland som kan rute med så gode treningsforhold året rundt.
Hav%C3%B8rn%20Hallen