Bedriftsstøtte

Kunstgras%20p%C3%A5%20grusbane
 I slutten av september ble det bestemt å sette opp en komité som utelukkende skal jobbe med planleggingen av en ny kunstgrasbane ved klubbens område. Komitéen består av klubbens daglige leder, trenere i klubben og ildsjeler som kun ønsker seg en ting; klubbens beste.
Komitéen har kommet frem til, etter måling og prøver av banen, at vi har alle muligheter til å bygge en topp moderne kunstgrasbane på 94x65 meter. Banen skal legges opp på vår gamle grusbane som heldigvis er av topp kvalitet, for grusbane å være. Dette betyr at arbeidet med å legge kunstgras opp på grusen blir mye enklere.
Komitéen har satt seg store mål når det gjelder åpning av banen. Delmål har blitt satt, hvor i første omgang all godkjenning og finansieringsplan skal på plass. Kunstgrastype skal velges før vi til slutt kan starte det etterlengta arbeidet. Hovedmålet er at banen står klar i mai 2013. Store mål gir store resultat!

TRENINGS- OG KAMPARENA
Den nye banen vår skal være en topp moderne kunstgrasbane som betjener alle våre medlemmer og andre interesserte. Våre aldersbestemte lag fortjener skikkelig trenings- og kamparena som kan være med på å bygge opp aktivitetsnivået i området.

Av forskjellige årsaker er viktigheten for en ny bane stor:
* Vi ønsker at våre barn og unge får skikkelige trenings- og kampforhold.
* Vi ønsker å skape et positivt treningsmiljø for våre unge lovende.
* Vi ønsker oss en arena hvor de får sosialisert seg i et positivt miljø.
* Vi ønsker at klubben skal dyrke fram sine egne fotballspillere i sunt og godt miljø.

ALT KOSTER
En slik bane er ikke dessverre ikke gratis. Derfor er vi avhengige av alle som kan bidra på en eller annen måte. Skal klubben være attraktiv og spennende for både nye og gamle medlemmer må vi ta ansvar.
Her håper vi at dere ser det samme som oss; en gylden mulighet til å bygge opp noe positivt i et samfunn i enorm vekst. Bli med på å gi barne- og ungdomstilbudet i Tananger et løft!

HVA KAN VI TILBY?
Alle støttespillere får sitt navn på «takkeskiltet» ved banen. Men det finnes også flere måter; Har du for eksempel sett for deg en fotballbane med din bedrifts navn på? Hundrevis av kamper avvikles på banen hvert år. Sponsornavnet får en fantastisk reklame som forbindes med noe positivt. En reklame det er umulig å unngå å få med seg for de som skal på kamp i Tananger.
Vi ser på fotballen som en måte å knytte tettere samhold og ikke minst forbedre den fysiske helsen. Havørnhallen har over lang tid vært populær blant våre sponsorer og andre bedrifter. På samme måte som den ønsker vi å tilby den nye kunstgrasbanen til bedriftsseriekamper og treninger.
Den enkleste formen er en pakkeløsning, på den måten kjøper du deg inn i «sponsorlaget» vårt har du muligheten til å få noe verdifullt tilbake:
Pakker